True
Ortho Arch se alătură proiectului UpOrtho
2 februarie, 2023 de
Alexandra Berbece

Astăzi lansăm un nou parteneriat: Ortho Arch Inc. se alătură proiectului UpOrtho!

Așa cum v-am obișnuit, suntem mereu atenți la nevoile și dorințele voastre. Ne dedicăm eforturile completării gamei de produse inovatoare aducând alături de noi companii cu aceiași viziune.  

Ortho Arch este o companie americană fondată în 1974, dedicată producerii și distribuirii de produse cu adevărat inovatoare. 

Din portofoliul Ortho Arch am selectat 2 game de produse cu adevarat unice:


D2 Appliance


Aparatul D2™ a fost dezvoltat de Dr. Dickerson, un ortodont american, pentru a simplifica tratamentul cazurilor de Clasa II. 

Cu D2™, tratamentul devine de clasa I incă de la începutul tratementului, reglând discrepanța sagitală la un stadiu incipient.

D2™ vine într-o mărime universală, ușor de adaptat oricărei arcade.

Vezi produs


Resorturile GTS™ - Goodman Torquing Springs


Resortul GTS™ oprește recidiva înainte de a se întâmpla! Se poate aplica torque pe orice dintre de la incisivi centrali până la al doilea premolar superior sau inferior reducând mult recidivele datorate unor poziții neadaptate ale rădăcinilor în osul alveolar.

Vezi produs

În plus, am adăugat un nou produs marca DynaFlex:

Lampa fotopolimerizare Ledex WL-090+


Lampa Ledex este produsă de Dentmate și are o putere de 2400 mW/cm².  Modul Orto (10 cicluri succesive de 3 sec) scade timpii de colaj, modul de detectare de placă și modul de detectare carie ajută îmbunătățirea complianței și a igienei dentarea pacienților tăi.

Vezi produs

Alexandra Berbece 2 februarie, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează