True
Declarații de conformitate și certificate
31 ianuarie, 2023 de
Declarații de conformitate și certificate
Vlad Radu

Pentru că ne sunt solicitate periodic declarațiile de conformitate ale produselor importate și distribuite am hotărât să le centralizăm și să le includem în această pagină. 

De la începutul activității, UpOrtho (UPORTHO STORE SRL, RO40306492) a fost avizat de către Asociația Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDM) pentru importul și distribuția de dispozitive medicale.

Constant am actualizat documentele din dosarul nostru depus și momentan TOATE dispozitivele medicale importate și distribuite de UpOrtho au declarații valide depuse la ANMDM.

Aici găsești link-uri către toate declarațiile de conformitate și certificatele producătorilor de dispozitive medicale pe care le comercializăm:

G&H Wire Company - SUA - Produse din categoriile: brackeți, tuburi, arcuri, elastomeri, instrumentar și accesorii clinice.

Dynaflex - SUA - Produse din categoriile: brackeți, tuburi, arcuri, elastomeri, instrumentar și accesorii clinice.

Reliance Orthodontic Products Inc. - SUA -Produse din categoriile: brackeți, tuburi, arcuri, elastomeri, instrumentar și accesorii clinice.

Osstem Orthodontics Inc. - Coreea de Sud - Produse din categoriile: brackeți, tuburi, arcuri, elastomeri, instrumentar și accesorii clinice.

Shioda Dental Co. - Japonia - denumirea producătorului instrumentarului Task Medical - Produse din categoriile: instrumentar, accesorii clinice

Ortho-Tain Inc. - SUA  - Produse din categoria aparate funcționale

Ortho Arch Company - SUA - Produse din categoria arcuri și accesorii

Doctorseyes GMBH - Germania - Produse din categoria fotografie intraorală

DTC Medical Apparatus Co Ltd - China - Produse din categoria accesorii clinice

În 2023 G&H Orthodontics a devenit primul producător din domeniul ortodonției care, după un proces îndelungat de evaluare a calității și conformității, devine certificat MDR - cel mai nou standard de evaluare al producătorilor extracomunitari.

Cu un click pe numele furnizorului accesezi pagina de download a certificatelor puse la dispoziție de către aceștia. Daca achiziționezi gama noastră completă de produse poți downloada toate certificatele disponibile aici

Pentru orice alte detalii nu ezita să ne contactezi la 0318080008 sau pe numărul reprezentantului tău UpOrtho..


Declarații de conformitate și certificate
Vlad Radu 31 ianuarie, 2023
Partajați această postare
Arhivează