True
A fost 2022...
Decembrie 2022
22 decembrie, 2022 de
A fost 2022...
Vlad Radu UpOrtho

Ne apropiem de finalul unui an 2022 plin de provocări. 

A fost cel mai bun an al nostru de când am lansat proiectul UpOrtho. Am depășit și cele mai optimiste estimări de creștere. 

Ne-am dorit sa facem din UpOrtho locul unde tu să găsești totul și puțin mai mult. Am vrut, cu fiecare comandă, cu fiecare colet, să îți oferim mai mult, mai multă calitate, mai multă atenție, mai multă grijă...

Îți mulțumim pentru încrederea acordată, pentru curajul de a schimba și de a încerca ceva nou. Doar așa am putut deveni mai buni cu toții!

Credem că se poate și altfel în România și suntem determinați să continuăm să încercăm să te surprindem.

Îți mulțumim că ne-ai fost alături în această aventură!

Câteva din etapele acestui an:

Februarie
Editura ARTHUR

Am lansat un parteneriat inedit cu Editura Arthur - cei care printează cartea "Zâmbește" -  un roman grafic în care se regăsesc foarte mulți din pacienții voștri.

Martie
Curs Dr. Williams

Pe 19 martie îl avem alături pe Dr. Michael Williams pentru al doilea eveniment UpOrtho LEARN organizat la Grand Hotel Bucharest.

Aprilie
800 de membri UpOrtho CLUB

800 de ortodonți care și-au cont pe uportho.ro și beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii și care au acces la campaniile noastre înaintea tuturor.

Mai
Congresul AAO

Călătorim în SUA și participăm la Congresul AAO - cel mai mare eveniment anual dedicat medicilor ortodonți din întreaga lume! Stabilim întâlniri cu parteneri existenți și potențiali.

Mai
Noua fabrică G&H Orthodontics

Vizităm noua fabrică G&H Orthodontics situată lângă Indianapolis și vedem cum sunt fabricate produsele G&H: cu tenhnologie de ultimă generație în Statele Unite ale Amercii!

Iunie
Sponsori ai Congresului AREO

23-25 Iunie suntem sponsori ai primului nostru congres AREO - cel mai important eveniment dedicat ortodonților din România. Oferim premii tinerilor rezidenți, ne revedem cu vechi prieteni, ne cunoaștem cu unii noi.

Septembrie
Platforma uportho.ro

Pentru a vă putea oferi o experiență online din ce în ce mai bună, upgradăm platforma pe care rulează uportho.ro. Cu o interfață mult mai prietenoasă, devine din ce în ce mai accesată de pe dispozitivele mobile.

Noiembrie
Sediu nou UpOrtho

Pe 7 Noiembrie ne mutăm într-un nou sediu, adaptat nevoilor actuale. Situat central, în cartierul Cotroceni, noua locație ne oferă posibilitatea de a ne extinde. Aici am organizat un showroom în care să ne puteți vedea și testa produsele.

Noiembrie
UpOrtho Black Friday SALE

Între 11-21 Noiembrie organizăm cea mai mare campanie de reduceri dedicată medicilor ortodonți din România: Black Friday SALE.

Decembrie
Final de an

Un moment bun pentru statistici, pentru analize dar mai ales un moment în care să vă mulțumim pentru încrederea acordată, pentru curajul de a schimba, pentru posibilitatea de a ne dezvolta, de a crește alături de voi. 

2022 în imagini