True

Fan Courier


Am ales pentru tine Fan Courier,


pentru că este liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006!  Am ales un partener care ne împărtașește valorile și dăruirea, oferind servicii de calitate clienților săi.  

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 95,270 de kilometri, aproape dublul lungimii Ecuatorului, acoperind 130 de trasee pe întreaga suprafață a țării. Micșorează distanțele dintre oameni și nu incetinesc niciodată ritmul pentru ca au cei mai dedicați curieri, o echipă minunată.


Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

STRIPE


Am ales pentru tine Stripe,

pentru că, alături de PayPal, este unul dintre cei mai cunoscuți procesatori de plăți online la nivel internațional, oferind în primul rând siguranță.

Utilizând Stripe, UpOrtho îți oferă un mediu sigur în care să îți poți achita serviciile și produsele achiziționate, online, rapid și sigur!


Sinapseria


Am ales pentru vtine Sinapseria.

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicletă disponibil în București. Este cel mai eficient serviciu de gen, propulsat de atitudinea și motivația celor care vor să trăiască într-un oraş adaptat pentru oameni, nu pentru mașini.


Clarico-Text-Image