True
AREO 2023
Ediția a 13-a
23 mai, 2023 de
Alexandra Berbece

Deja o tradiție, și anul acesta am fost alături de Congresul AREO ca sponsor Platinium la cea de-a 13-a ediție. Ne bucurăm să facem parte dintr-un proiect atât de important și datorită tuturor celor implicați, congresul a avut un mare succes.

Am plecat la drum încărcați cu energie și dorința de a cunoaște cât mai multe persoane. Pentru a avea un stand cât mai interesant am adus cu noi produse și sample-uri de la cele mai mari branduri din catalogul nostru, astfel încât participanții să aibă o experiență cât mai palpabilă și reală. În plus, pe tot parcursul congresului toți cei interesați de produse au avut parte de consultanță de specialitate.

Anul acesta, mascota UpOrtho a fost însoțită de mascota noului nostru proiect Tune Clear Aligners, proiect care a prezentat un mare interes și despre care puteți citi mai multe aici. De asemenea, a fost o ocazie foarte bună de a prezenta cursul nostru cu Chad Foster - Pearls for efficient excellence and outside-in esthetic concepts, care va avea loc pe 23 Septembrie în București. Mai multe detalii despre tematică, costuri și locație găsiți aici.




Cea mai mare bucurie a fost să cunoaștem tinerii rezidenți și să povestim cu ei despre produse, despre proiectele lor de viitor și despre ce așteptări au de la noi ca industrie și brand. Suntem ancorați în realitatea din clinicile în care iși desfășoară activitatea viitorii medici specialiști ortodonți și de aceea am creat de la început o listă specială de prețuri pentru ei cu discounturi suplimentare la cele mai importante produse. Astfel, ei și pacienții lor vor avea acces la produse de calitate chiar din prima zi.




Ne-am dorit să răsplătim toți participanții și să ii surpindem cu premii și surprize și am pregătit pentru ei două tombole la care au câștigat un iPhone 14 Pro și un iPad 9. Dar pentru că au fost peste 150 de înscrieri, am hotărât să suplimentăm premiile și să mai oferim produse și invitații gratuite la evenimentul din 23 Septembrie susținut de Chad Foster. De asemenea, am oferit pemii tuturor câștigătorilor concursului “Cea mai bună prezentare” și ”Cel mai bun poster” organizate în cadrul congresului. Felicităm toți câștigătorii și mulțumim tuturor celor care s-au înscris la tombolele UpOrtho!

Listă câștigători:

iPad 9 – Ancuța Paraschiv

iPhone 14 – Alexandra Amihăesii

Curs Chad Foster – Laura Bârsan

Curs Chad Foster – Larisa Cucea

Curs Chad Foster – Ludmila Hack

Brackeți safir - Ioana Ardelean

Brackeți safir - Alexandru Mărghescu




Cea de-a 13-a ediție AREO s-a încheiat cu prietenii noi, puțină oboseală, multă distracție, revederi cu vechi prieteni, noi colaborări și multă motivație pentru ceea ce urmează.

Ne revedem la următoarea ediție AREO!

# AREO
Alexandra Berbece 23 mai, 2023
Partajați această postare
Etichete
Arhivează